Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

07. Handelsväg

Handelsvägar gör det möjligt för dig att sätta upp rutter för dina köpmän som de kommer att gå varje dag vid en viss tidpunkt

traderoute


För att sätta upp en handelsväg, måste du gå till marknadsplatsen. När du har mer än 1 by, kommer fliken "handelsvägar" att visas. Vad du ser här, är den bild som du ser när du inte har några handelsvägar satta ännu. För att sätta upp en handelsväg, måste du klicka på "Skapa ny handelsväg"-länken.

traderoute


När du klickat på "Skapa ny handelsväg"-länken, så är detta vad du kommer att se. En liten förklaring på vad du ser här:

  • Mål by: byn råvarorna kommer att transporteras till. Observera att du bara kan skicka råvaror genom att använda denna funktion till dina egna byar!.
  • Ganska uppenbart. De råvaror som du vill skicka till den andra byn.
  • Starttid: Tiden din köpman kommer att påbörja sin rutt.
  • Leveranser: Hur många gånger du vill att din köpman ska gå?
traderoute

 

När du väl skapat en handelsväg, kommer du att se detta när du klickar på "handelsvägar"-fliken i marknadsplatsen. Censurerat bynamn igen. Du kan välja en handelsväg och klicka på "förlänga", "redigera" eller "ta bort". Alla dem är självförklarande. Dessutom kan du se starttiden här, hur mycket råvaror som skickas per gång, hur många köpmän som används och hur mycket tid som är kvar av den rutten. Om du tittar under "köpmän" rubriken, ser du "3x1". "3" är antal leveranser, "1" är antalet köpmän. Därför kommer en köpman att gå 3 gånger.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej