Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Vad är co-spel? Hur lägger jag till en co-spelare?

En co-spelare är en annan spelare som du har gett ditt lösenord till så att den personen kan logga in på kontot och på så sätt får full tillgång till kontot. Oftast använder man sig av co-spelare om man inte tycker att man har tiden att helt själv spela kontot. Co-spel är inte inbyggt i spelet så man behöver inte skriva in co-spelare/spelarna någonstans utan helt enkelt bara ge den/dem lösenordet.

Däremot bör du välja co-spelare som du litar på innan du ger ut ditt lösenord, då den/de får full tillgång till alla delar på ditt konto. Det är också emot reglerna att ge ut sitt lösenord till någon som redan har ett konto på samma server som du spelar på.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej