Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Annat sätt att kontakta teamet

Om du behöver kontakta en medlem i teamet, t.ex. för att fråga Support om någon spelfunktion eller för att kommunicera med Multihunter angående en regelavvikelse, behöver du bara klicka på den lilla svarta boken i vänstra hörnet av skärmen. Klicka på Kontakta Ingame Support. Därefter behöver du välja en kategori som bäst passar den fråga du har. I nästa steg skriver du ditt brev och skickar det varpå en medlem i Teamet raskt återkommer. Kom ihåg att Support och Multihunter har en normal svarstid på upp till 24 timmar för att svara på meddelanden, så ha tålamod. Det finns också ytterligare en tabb där - denna tabb ledar till en sida där du kan skicka meddelanden till Plus Support. Plus Support hanterar Plus konton och ärenden gällande guld. Kom ihåg: Multihunter och Support och inget att göra med betalningar eller guld problematik, så om du behöver hjälp i detta måste du kontakta just Plus support. 

Support och Multihunter kan som vanligt också nås via IGM.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej