Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

08. Hur man bygger i sitt bycentrum?

Låt oss nu titta på din by, där vi skall bygga en silo och ett magasin. För att komma till bycentrum så behöver du bara klicka på den andra runda cirkeln ifrån vänster ovanför din by.

beginner


Detta är ditt bycentrum. Det enda du ser där nu är huvudbyggnaden, som automatiskt placeras där när du börjar ditt spel. Om du tittar runt lite så kan du se små mörkgröna cirklar mot det ljusgröna gräset. Dessa är byggplatser för din by, där du kan placera byggnader såsom silo och magasin. Varför inte bygga magasinet först. Klicka på platsen inringad i rött.

beginner


Detta är en lista över alla byggnader som du kan bygga. När du bygger och uppgraderar dina byggnader, så blir fler av dem tillgängliga vartefter. Låt oss nu koncentrera oss på ett magasin. Du kan se en lista över de resurser som du behöver för att bygga magasinet när du väljer byggnaden i listan. Skulle du inte ha tillräckligt med resurser så vänta någon timme. Just nu bör du dock ha gott av dem så gå vidare och klicka på den gröna länken under magasin som säger "Uppgradera till nivå x".

Titta nu längst ner på sidan, precis som du gjorde med vetefältet, så ser du att ett magasin är under uppbyggnad. Det tar ca 32 minuter att slutföra, så dags för en liten paus. Titta på TV, ät lite chips, och kom tillbaka om en halvtimme.

(Trettiotre minuter och tjugo sekunder senare)

Woo, njöt du av din paus? Jag gillade min!. Hur som helst, nu har du ett magasin i din by, låt oss gå vidare och bygga en silo. Kommer du ihåg den blåa cirkeln? Varför inte bygga den där. Klicka återigen på den gröna länken under silo som säger "Uppgradera till nivå X". Är du Romare så kan du också passa på att börja uppgradera ett råvarufält av varje. Är du inte Romare så vänta i ungefär 25 minuter tills bygget av silon är slutfört och bygg sedan ett råvarufält av varje till nivå 1.


(Flera minuter senare, när du är klar med  byggandet)

När du har byggt ett råvarufält av varje, bör produktionen i din byöversikt se ut såhär:

             Produktion:
              Trä: 11 per timme
              Lera: 11 per timme
              Järn: 11 per timme
              Vete: 4 per timme

Som du märker är din veteproduktion lägre än den var tidigare, detta beror på att när du bygger i din by så ökar invånarantalet och det som händer då är att det går åt mer vete per timme för att kunna föda dina bybor. Försök att hålla din veteproduktion på samma nivå som de andra råvarorna, eftersom vete är minst lika viktigt som de övriga råvarorna om inte mer.

Redaktörens anmärkning: Tidigt i spelet, kan det vara bra att hålla din veteproduktion ungefär 1/2 till 3/4 av din högsta produktion, då kostnaden för de flesta byggnader inte använder lika mycket vete som av de andra råvarorna.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej