Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Natarerna

The Natars

NatarNatarerna är en NPC stam och kan därför inte spelas av någon. 


Konstruktionstiderna i en Natarby är bara hälften jämfört med en vanlig by.

Oberoende Natariska byar

Till skillnad från oaser är inte oberoende Natariska byar placerade på kartan direkt från start. Istället kommer de successivt att placeras över hela kartan.

Oberoende Natariska byar är som vanliga byar i avseendet produktion. De ökar sina råvarufält och konstruerar nya byggnader. De kommer också bygga trupper ibland. Till skillnad från oaser tränas dessa trupper regelbundet i baracker och stall och slutförs därför inte omedelbart. 

Spelare kan plundra, attackera och erövra oberoende Natariska byar, men de de kan inte skicka förstärkningar till byarna; Travian kommer automatiskt att hindra detta. Om en spelare använder sina katapulter för att sänka befolkningen till noll kommer den oberoende Natariska byn försvinna från kartan på samma sätt som en vanlig by. 

De oberoende Natariska byarna kommer inte attackera eller skicka förstärkningar till andra spelare eller andra Natariska byar. Åtminstonde inte i Travian 4.0, men deras artificiella interlligens kan komma att förbättras till kommande Travian 4.x versioner. De kan komma att vara kababla till att förstärka andra Natariska byar eller tillockmed attackera spelare, men denna uppgradering är för närvarande inget mer än en idé. 

Natarerna räknas inte som en spelare. Så att attackera en oberoende Natarisk by kommer inte avsluta nybörjarskyddet för en spelare. 


Världsunderbyar

Alla världsunderbyar är placerade i mitten av kartan direkt från serverns start. Om du tittar på kartan kommer du lägga märke till en grå area i mitten. Detta är arean som kontrolleras av Nataren. Ingen spelare kommer placeras i denna area under uppstarten av kontot. 

Att bosätta sig i den grå arean är farligt. Nataren kommer skicka ett flertal attackvågor med katapulter, i ett syfte att förstöra den nya byn. Om din by överlever dessa attacker kommer inga vidare attacker att skickas. 

Byar placerade i denna area kommer inte producera några kulturpoäng. Så om en spelare bosätter sig i denna area och lyckas överleva Natarens attacker, kommer byn inte producera några som helst kulturpoäng, oavsett byggnaderna som spelaren kan tänkas bygga. 


Natarbyar innehållandes en artefakt

Till skillnad från världsunderbyarna är inte Natarbyar innehållandes en artefakt placerade på kartan från serverns start. Dessa byar kommer istället placeras slumpmässigt efter ett flertal månader. 


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej