Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Jag har glömt mitt lösenord?

Om du har glömt bort ditt lösenord, försök logga in med fel lösenord. Det kommer upp en notering som säger att lösenordet är felaktigt och en ruta med texten: Glömt lösenordet?
då kan du begära ett nytt som kommer att skickas till din e-postadress, därefter skapa nytt lösenord.:

requestpassword1.png


Klicka på länken skapa nytt lösenord och fyll i den e-postadress som användes vid registrering av kontot:

requestpassword2.png


Om du fyller i fel e-postadress så får du följande felmeddelande: Tyvärr matchar inte e-postadressen den som användes vid registrering:

requestpassword3.png


Gå tillbaka till loginsidan och klicka igen på skapa nytt lösenord. Försök att se till att rätt e-postadress blir ifylld. Du får sedan ett mejl till den adressen med ett lösenord så att du återigen kan logga in.

requestpassword4.png


Viktigt: Du måste även aktivera det nya lösenordet innan det fungerar, detta gör du genom att klicka på aktiveringslänken som du fick i mejlet:

requestpassword5.png

Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej