Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Expansionsplatser

För att grunda eller erövra en ny by så behöver du en ledig expansionsplats. För att se om din by har en ledig plats så behöver du bara gå till ditt residens eller palats klicka på byggnaden och sedan fliken utökning.

Varje by har en exakt siffra för tillgängliga expansionsplatser 2 om du har byggt residens och 3 om du har byggt ett palats. Dessa expansionsplatser tillhör byn.

Vad betyder detta för dig?

Om du erövrar en by. Kan det innebära att tidigare ägare redan har grundat 1,2 eller 3 byar från den by du har erövrat. Spelare 4seasons erövrade en by av spelare bitter-sweet i exemplet som visas nedan:

mirc


As you can see ,there are already 2 expansion slots used by player bitter-sweet.

Om detta händer dig, så kan du endast grunda så många byar som det finns lediga plaster. Så om den spelaren redan har grundat 2 byar (som visas i exemplet ovan) så kan du inte grunda eller erövra fler byar med ett residens, men du kan grunda eller erövra en by till om du bygger ett palats till nivå 20.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej