Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Dagliga uppdrag

Här är lite information om dagliga uppdrag/belöningar:

  • 10 olika uppdrag, från ganska lätta till lite mer utmanande, som spelare kan göra varje dag för att få olika belöningar. Ju mer poäng du får ihop, desto bättre belöningar får du!
  • De nollställs en gång om dagen vid samma tid som spelvärlden startade. (Tiden för nollställning visas högst upp på de Dagliga uppdragen och baseras på servertid).  Det här gäller såväl belöingarna som poängen du samlat ihop till nollställningen. Det här betyder att du kan ta emot belöningar igen, men samtidigt att du måste få ihop poängen igen.
  • Du måste aktivt ta emot belöningen INNAN de dagliga uppdragen nollställs. Om du inte gjort det, så kommer de att vara förlorade efter nollställningen.
  • Du kan få en belöning var varje "nivå" (25, 50, 75 och 100 poäng). Det betyder att du kan få upp till 4 belöningar per dag. Se nedan för detaljerad information om belöningarna.
  • Vänligen notera att belöningarna Plus-konto och bonusproduktion aktiveras automatiskt i samma ögonblick som du accepterar belöningen.
  • De dagliga belöningarna påverkas inte av serverns hastighet.
  • Tips: Du måste träna 20 infanteri- eller kavalleri-trupper på en gång. Genom att träna 20 trupper en och en fullgörs inte kraven för uppdraget.

Belöningar för dagliga uppdrag

En gång om dagen nollställs även vilka belöningar som är tillgängliga. Du kan få en belöning från varje grupp, så upp till 4 belöningar dagligen.

25 poäng 50 poäng 75 poäng 100 poäng
+200 råvaror av varje sort +1 dag PLUS-konto +5 salvor +400 kulturpoäng
+50 hjälteerfarenhet +1 dag +25% träproduktion +5 stentavlor +20.000 råvaror av en slumpmässig sort
+50 kulturpoäng +1 dag +25% lerproduktion +5 plåster +400 hjälteerfarenhet
+1.000 råvaror av en slumpmässig sort +1 dag +25% järnproduktion +5 burar +r4000 råvaror av varje sort
upprepa från början
+1 dag +25% veteproduktion +1 extra äventyr upprepa från början
  upprepa från början upprepa från början  

Belöningarna väljs inte slumpmässigt. De är istället alltid samma för alla spelare på den specifika spelvärlden. Du kan alltid se vilken belöning som är aktuell för tillfället genom att hålla muspekaren över belöningsikonen i spelet.

Efter den dagliga nollställningen kommer nästa belöning i varje grupp att bli tillgänglig. När man nått den sista i listan, så börjar man om från början av listan. Det spelar ingen roll ifall du klarade av att få en belöning en dag eller inte, det kommer alltid att ändras vid nollställningen. Ordningen som belöningarna ändras är alltid samma.

Exempel:
Spelvärlden startar kl. 09:00 på morgonen och nollställs vid 09:00 på dagen.
- till 09:00, kan spelare få +200 råvaror av varje sort för 25 poäng
- efter 09:00 och till 09:00 dagen därpå, kan spelare få +50 hjälteerfarenhet för 25 poäng.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej