Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Hur kan jag erövra en artefakt ifrån natarerna?

Du måste anfalla natarbyn som innehar artefakten där hjälten måste följa med resten av truppen i anfallet och hjälten måste överleva attacken. Du måste också riva/förstöra skattkammaren i den byn. Du måste också i den by du planerar att erövra artefakten till ha en skattkammare på rätt nivå i förhållande till den artefakt du har tänkt erövra. Skattkammare nivå 10 för byartefakt(liten) och nivå 20 för stor eller unik artefakt.

Natarens skattkammare är alltid nivå 20, förutom byggnadsplanerna för VärldsUnder, de förvaras i skattkammare nivå 10 hos Nataren.

Vanligtvis så är artefakterna väl försvarade, så det är en bra ide att använda krigssimulatorn i samlingsplatsen för att räkna på hur mycket trupper och hur många katapulter det kan tänkas gå åt för att förstöra/riva skattkammaren och framgångsrikt erövra en artefakt.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej