Travian Answers

Låt oss börja med din fråga

Sök genom att besvara frågor

För att hitta ett svar, välj en huvudkategori och sedan en underkategori tills svaret visas nedan. Om du inte hittar det svar du söker på egen hand, har du en möjlighet att kontakta oss på slutet.

Jag har en fråga om...

Låt oss gå in på detaljer:

Sök via sidöversikt

Föredrar du söka via en vanlig sidöversikt som du känner igen från dina favoritwebbplatser? Inga problem alls, använd bara Answers sidöversikts-navigering för att hitta svaret.

Statistik

Statistiken är delad i 6 eller 7 delar. Spelare, byar, allianser, hjältar, allmänt, om du har pluskonto, plus och senare i spelet Världsunder.

Spelare allianser och byar har var och en 4 utökade kategorier. Dessa är översikt, anfallare, försvarare och top 10. Översikt arrangerar kategorin efter befolkning. Anfallare sorterar efter spelare som dödat mest trupper i offensiva handlingar, beräknat per veteenhet som trupperna äter. Försvarare sorterar efter spelare som dödat mest trupper i defensiva handlingar, beräknat per veteenhet som trupperna äter. Top 10 visar rankade top 10 i anfallare, försvarare, plundrare och klättrare i respektive kategori. Dom som hamnar i top 10 kommer att belönas med en medalj. 

Byar visar en lista över alla byar på servern, sorterade efter befolkning.

Hjältar visar en lista på alla serverns hjältare, sorterade efter erfarenhet. 

Plus statistiken är endast tillgänglig när du har ett pluskonto. Denna kategori innehåller utökad statistik om ditt kontos utveckling i byar, befolkning och dina trupper. 

Den allmänna kategorin innehåller data om aktiviteter, anfall och förluster i spelvärlden.

 

Wonder of the World shows a list of all Wonders of the World on the server ordered by size.


Har din fråga besvarats på ett tillfredsställande sätt?

Ja   Neutralt   Nej